Egyesült Királyság: Anglia, Skócia
Gent, Brugge, London, Stonehenge, Párizs (mobil home elhelyezéssel)

Időpont:

2020.04.18. - 2020.04.26.
2020.06.13. - 2020.06.21.

Szolgáltatások:

autóbuszközlekedés, kompátkelés, 4 éj tranzitszállás ( 3 ágyas szobákban), 4 éj holiday park ( 7 személyes mobil home elhelyezés), idegenvezetés.

Részvételi díj: 143.000 Ft-tól


Fakultatív fizethető, javasolt plusz szolgáltatások:

Belépőjegyek 16 éves korig GBP 130, Euro 20

Útlemondási biztosítás 7.150.- Ft/ fő

Baleset-Betegség- Poggyász biztosítás 4.230.- Ft/ fő

Részletes program

1. nap Indulás a csoportvezető által megjelölt helyszínről, folyamatos utazás kulturált benzinkutaknál megtartott rövid technikai pihenők beiktatásával, éj a tranzitszálláson.

2. nap Utazás Gent-be, mely a tornyok, csatornák és csipkék flandriai házainak városa. Városmagja egyedülálló építészeti együttest alkot. Majd Flandria gyöngyszemét, az UNESCO védelmét élvező Brugge-t keressük fel. A legfőbb nevezetességek bemutatása után szabadprogram keretében fedezhetjük fel a középkori utcákat. Esti órákban elfoglaljuk a tranzitszállást.

3. nap Reggeli órákban kompátkelés Calais- Dover útvonalon. Felkeressük a Világörökség részét képező Canterbury katedrálist, meglátogathatjuk a Canterbury mesék múzeumát és a híres Fish & Chipset is megkóstolhatjuk. Majd a hatalmas park közepén épült Leeds kastélyba látogatunk, melyet a legromantikusabb főúri otthonként tartanak számon. Este szálláshelyek elfoglalása a Holiday Parkban.

4. nap Londonban egész napos gyalogos városnézés keretében a kormányzati negyeddel ismerkedünk: Parlament épülete, Big Ben, Westminster Abbey, St. James’s Park, Buckingham Palota, őrségváltás, Whitehall, Downing Street 10., lovastestőrök laktanyája, Piccadilly Circus, Soho, Chinatown, Trafalgar Tér, National Gallery, London Eye.

5. nap Délelőtt látogatás a Madame Tussaud’s Panoptikumba, mely London egyik fő turisztikai vonzereje, történelmi és királyi személyek, filmszereplők, sportcsillagok és híres gyilkosok viaszfigurái láthatóak. Majd a világ egyik legnagyobb, az emberi történelemmel és kultúrával foglalkozó múzeumába, a British Museum-ba kalauzoljuk Önöket. Európa legforgalmasabb bevásárló utcáján az Oxford Street-en biztosítunk szabadprogramot és vásárlási lehetőséget.

6. nap Windsorban a kastély meglátogatása, ahol a királynő kedvenc rezidenciáját és annak ma is használatban lévő termeit látogatjuk meg. Tovább utazunk Stonehenge-be, mely a Salisbury síkságon fekszik. Az óriási kövek faragása és térben való elhelyezése már-már műalkotássá emeli az építményt. 

7. nap  A Tower Bridge és Tower-ben őrzött koronaékszerek megtekintése után , átkelés a Dover– Calais útvonalon, tranzitszállás elfoglalása Párizs közelében.

8. nap  Gyalogos városnézés Párizsban: Conciergerie, Louvre, Tuileriák kerje, Invalidusok dómja, fakultatív hajókirándulás a Szajnán, Chaillot Palota, Eiffel Torony, Mars mező. Autóbusszal pedig a Champs-Elysées-en jutunk el a Diadalívig. Késő délután indulás a tranzitszállásra.

9. nap Hazautazás 3,5-4 óránként megtartott technikai pihenők beiktatásával. Megérkezés az indulás helyszínére.


Ajánlat kérése:

*Kérlek adj meg minden információt az utazással kapcsolatban egyedi igényekre, elképzelésekre kiterjedően is.